ΠΡΑΤΗΡΙΟ ΕΛΙΝ

Στις αρχές του 2018 η εταιρεία Μπαράτσας Α.Ε. άνοιξε το 10ο κατά σειρά πρατήριο της, εγκαινιάζοντας μια νέα συνεργασία με την εταιρεία ΕΛΙΝ , μια αμιγώς ελληνική εταιρεία πετρελαιοειδών.

Στο σταθμό εξυπηρέτησης αυτοκινήτων και φορτηγών (αφού διαθέτει έναν εξαιρετικά μεγάλο χώρο στάθμευσης οχημάτων και φορτηγών) μπορείτε να κάνετε τον ανεφοδιασμό σας με καύσιμα αλλά και σας προσφέρουμε ένα πλήθος υπηρεσιών.

Βρίσκεται στο 7ο χιλ. Ιωαννίνων Αθηνών (ρεύμα εισόδου), 500 μέτρα από την έξοδο Ιονίας & Εγνατίας Οδού με είσοδο προς την πόλη, οπότε μπορεί να εξυπηρετήσει οχήματα που μόλις βγαίνουν από τον αυτοκινητόδρομο.

ΠΑΡΟΧΕΣ

 • Διαθέτει ένα πλήρες εξοπλισμένο mini market “MART 24” με όλα τα απαραίτητα για το σπίτι και τον οδηγό.
 • Διαθέτει φρέσκα σφολιατοειδή και μπαγκέτες γα το «snack» των οδηγών στο δρόμο για την δουλειά τους.
 • Διαθέτει πεντακάθαρο WC, WC ΑΜΕΑ, αλλά και αλλαξιέρα γα τις μαμάδες που ταξιδεύουν με μωρά.
 • Διαθέτει τα νέας τεχνολογίας διαφοροποιημένα καύσιμα ΕΛΙΝ CRYSTAL σε ανταγωνιστική τιμή, λιπαντικά Ελίν Autotec, καθώς και πλούσια γκάμα αξεσουάρ αυτοκινήτων.
 • Διαθέτει πλύσιμο αυτοκινήτου σε προνομιακές τιμές κάνοντας χρήση των καυσίμων Crystal και της κάρτας πόντων Mart 24 Μπαράτσας.

ΕΙΔΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤIΕΣ ΟΔΗΓΟΥΣ

 • Ad-Blue που πωλείται στην αντλία στην χαμηλότερη τιμή της αγοράς για όλους τους πετρελαιοκινητήρες νέας γενιάς.
 • Κάρτα στόλου ΕΛΙΝ
 • Κάρτα στόλου DKV
 • Μεγάλη γκάμα αξεσουάρ φορτηγών

Σας υπενθυμίζουμε να έχετε μαζί σας σε όλες τις συναλλαγές την κάρτα πόντων MART 24 ΜΠΑΡΑΤΣΑΣ για να επωφελείσθε των καθημερινών μας προσφορών

Το γνωρίζετε;

Είστε απόλυτα σίγουροι ότι με το AdBlue® πληροίτε τις νέες απαιτήσεις εκπομπής καυσαερίων.
Το AdBlue® είναι προϊόν πιστοποιημένης διαδικασίας παραγωγής η οποία εγγυάται την απόλυτη καθαρότητα Το AdBlue® της TOPSYSTEM είναι ένα εξαιρετικά καθαρό διάλυμα ουρίας32,5%. Είναι απόλυτα ασφαλές και περιβαλλοντικά αβλαβές. Οι προδιαγραφές, η διαδικασία και τα μέσα παραγωγής του προϊόντος είναι πιστοποιημένα από τον οργανισμό VDA.
Κατά τη διαδικασία SCR, αυτή η λύση υψηλής ποιότητας μειώνει έως και 90% τις τιμές των ρύπων στα καυσαέρια των εμπορικών οχημάτων με κινητήρες ντίζελ.

Ο νέος κανονισμός εκπομπών για τους κινητήρες ντίζελ έχει τεθεί σε ισχύ στην Ευρώπη από το 2006 με τα πρότυπα καυσαερίων Euro 4, Euro 5 και πρόσφατα με το πρότυπο Euro 6. Ο κανονισμός περί εκπομπών εξαπλώνεται ραγδαία σε όλο τον κόσμο και μέχρι το 2020 πιθανότατα θα γίνει υποχρεωτική σε παγκόσμιο επίπεδο. Σήμερα όλοι οι κατασκευαστές φορτηγών και γεωργικών μηχανημάτων παράγουν κινητήρες που σέβονται το όριο εκπομπών, χάρη στην πρωτοποριακή τεχνολογία SCR σε συνδυασμό με τη χρήση του AdBlue®. Στο εγγύς μέλλον θα απαιτείται AdBlue® και στους κινητήρες των μικρών οχημάτων, προκειμένου να συμμορφωθούν με τον κανονισμό.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

 1. Με 30lt καυσίμων Crystal και 2€ σας προσφέρουμε εξωτερικό πλύσιμο αυτοκινήτου.
 2. Με 30lt καυσίμων ή 20lt Crystal σας κερνάμε τον καφέ σας.
 3. Με την χρήση της κάρτας MART 24 πλύσιμο εξωτερικό μόνο 4€

Διεύθυνση : 7ο χλμ. Ιωαννίνων Αθηνών

ΤΗΛ: 2651093777

Επικοινωνία

Μπορείτε να μας στείλετε ένα email και εμείς θα επικοινωνήσουμε μαζί σας, το συντομότερο δυνατόν.

Δεν είναι αναγνώσιμο; Αλλαγή κειμένου. captcha txt